Univaikeudet ja unenlaatu

Univalmennuksella paremmat unet

Univaikeuksien takana voi olla hyvin erilaisia syitä ja siksi kartoitustapaamisessa käymme läpi tilanteesi, ennenkuin päätämme valmennuksen tarkemmasta sisällöstä.

Stressiperäiseen, liiallisesta kuormituksesta tai liian vähäisestä palautumisesta johtuviin unihäiriöihin voidaan vaikuttaa säännöllisellä palautumisella ja kuormituksen tietoisella vähentämisellä.

Mentaalivalmennuksessa selvitämme kuormitukseesi vaikuttavat osatekijät ja mietimme yhdessä ratkaisumallit tilanteen tasapainottamiseksi.

Rentoutusohjauksessa opit rentoutusmenetelmiä palautumisesi tueksi ja opetan sinulle tietoisuustaitoja eli mielen taitoja, joilla hallitset ajatus- ja tunnemyllerryksesi paremmin.

Hypnoosilla voidaan vaikuttaa myönteisesti unensaantiin ja sen laatuun. Univaikeuksien taustalla on aina yksilölliset syyt ja räätälöin hypnoosin sisällön sinun tarpeidesi mukaisesti.

Hypnoosilla voimme vaikuttaa univaikeuksien alkulähteeseen, ja poistaa sellaisten elämäntilanteiden, ajatusten, tunteiden ja tapojen vaikutuksia, jotka ovat ajanmyötä alkaneet häiritä normaalia unta. Opit samalla rentoutumisen taitoja ja voimme vahvistaa kykyäsi siirtyä syvästä rentoutumisen tilasta edelleen levolliseen uneen.

Saat hypnoosistasi äänitteen, jota voit kuunnella valmennuksen jälkeen tarpeen mukaan vahvistaaksesi muutoksen pysyvyyttä.

Valmennus maksaa itsensä takaisin nopeasti parempana jaksamisena, energiatasosi nousuna ja erityisesti elämänlaatusi paranemisessa.

 

Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun (60min)

Mietitkö voisiko valmennuksesta olla sinulle apua?

Saat vastauksia nopeasti, kun tulet maksuttomaan kartoituskeskusteluun:

  • saat selkeyden, millaisia muutoksia ja ratkaisuja tarvitset
  • autan tunnistamaan ne asiat, jotka ovat estäneet sinua etenemästä ja miksi
  • saat suositukseni parhaasta tavasta edetä näkyviin ja tuntuviin tuloksiin
  • kerron millä keinoilla voit saavuttaa haluamasi muutoksen

Kartoituskeskustelu on sitoumukseton ja voit sen jälkeen rauhassa päättää, haluatko jatkaa valmennukseen.

Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun >>