Ravintovalmennus


Kaipaatko tehokasta täsmävalmennusta ruokavaliosi muokkaamiseen terveellisemmäksi ja tavoitteitasi paremmin tukevaksi? Onko takanasi useampia yrityksiä ja repsahduksia, ja tällä kertaa haluaisit oikeasti onnistua? 

Ravintovalmennus on tehokas yhdistelmä asiantuntevaa mentaali- ja ravintovalmennusta, jolla varmistat onnistumisesi tavoitteessasi.

Positiivinen muutos alkaa aina ajatuksesta ja oikea motivaatio voi löytyä ainostaan silloin, kun tavoitteesi, ajatusmallisi ja toimintatapasi ovat linjassa keskenään. Oikaisemme ne sisäiset ristiriidat, jotka ovat aiemmin estäneet onnistumisesi. Vahvistamme niitä voimavarojasi, joiden avulla teet helpommin pysyviä, hyvinvointiasi tukevia muutoksia.

Ravintovalmennus perustuu yleisesti hyväksyttyihin ravintosuosituksiin ja tieteelliseen tutkimusnäyttöön. Tärkeä osa valmennuksen toteutusta on käytännön toimivuuden varmistaminen sinun arjessasi, jotta ruokavaliomuutokset tuntuvat mielekkäiltä ja niitä on helppo ajatella noudattavansa pysyvästi.

Jos haasteenasi on makeanhimo, turvotus, aterioiden jälkeinen väsymys ja muut energiatasoon vaikuttavat sokeriaineenvaihdunnan ailahtelut, sinulle voi olla hyötyä ketogeenisesta ruokavaliosta. Opastan myös ketogeenisen ruokavalion onnistuneeseen aloitukseen ja soveltamiseen.

Muokkaamme yhdessä sinulle tavoitettasi tukevan, maistuvan ja vaivattoman ruokavalion, jota noudatat mielelläsi. Teemme muutoksia sinulle sopivalla tahdilla, askel kerrallaan. Huomaat nopeasti vaikutukset energiatasoosi ja aineenvaihduntaasi.

Autan sinua löytämään toimivan ja pysyvän tasapainon terveyden, energisyyden ja elämästä nauttimisen kesken.

 

Ravintovalmennukseen sisältyy:

 

 • valmennustapaamiset, yksilöllinen ravinto-ohjaus ja ruokavaliomuutosten ohjeistus sinulle sopivilla askelilla ja tavoitteesi mukaisesti
 • mentaalivalmennus muutosten toteuttamiseen ja motivaation ylläpitoon
 • tutkittua tietoa ja käytännön vinkkejä terveellisestä ruokavaliosta ja muista energisen elämän peruspalikoista

sekä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan:

 

 • tavoitettasi tukevat mittaukset ja seurannat
 • ruokapäiväkirja-analyysi
 • Diet Builder-opas aterioiden helppoon suunnitteluun
 • yhteinen kaupassa käynti

Valmennuskauden (6kk) aikana toteutamme tavoitteeseesi vaadittavat askeleet sinulle sopivassa tahdissa. Tämä valmennusaika on useimmille juuri sopiva, erityisesti kun toteutat tavoitettasi muun vauhdikkaan arjen ohessa.

Tässä ajassa ehdimme kohdata mahdolliset repsahdukset ja muut karikot, puramme rajoittavat tekijät sekä vahvistamme voimavarojasi niin, että aikaansaat pysyviä positiivisia muutoksia. Muutosten toteuttaminen on sujuvampaa, kun niille varataan riittävästi aikaa tapaamisten välillä.

 


 

 

Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun (60min)

Mietitkö voisiko valmennuksesta olla sinulle apua?

Saat vastauksia nopeasti, kun tulet maksuttomaan kartoituskeskusteluun:

 

 • saat selkeyden, millaisia muutoksia ja ratkaisuja tarvitset
 • autan tunnistamaan ne asiat, jotka ovat estäneet sinua etenemästä ja miksi
 • saat suositukseni parhaasta tavasta edetä näkyviin ja tuntuviin tuloksiin
 • kerron millä keinoilla voit saavuttaa haluamasi muutoksen

Kartoituskeskustelu on sitoumukseton ja voit sen jälkeen rauhassa päättää, haluatko jatkaa valmennukseen.

Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun >>

 

 


 

 

Ravintovalmennuksen hinta:

 

 • 6kk-valmennuskausi  185€/kk (tai 12 x 95€): valmennukseen sisältyy 10 valmennustapaamista tai -puhelua sekä tavoitettasi tukeva muu valmennusmateriaali.