Painonhallinta, laihduttaminen ja tunnesyöminen


Pikastartti hypnoosilla

Tunnesyöminen, herkuttelu, aloituskynnys…

Riippuvuus herkutteluun on saanut alkunsa jostain kokemuksesta tai tarpeesta. Tänä päivänä et ehkä enää tiedosta koko asiaa, jäljellä on vain tämä sinnikäs rutiini ja siitä irti pääseminen tuntuu kummallisen vaikealta.

Hypnoosilla pääsemme käsittelemään tätä tilannettasi alitajunnan tasolla ja pystymme vaikuttamaan uusien toimintatapojen omaksumiseen tehokkaasti.

Hypnoosipakettiin sisältyy kartoituskertasi jälkeen 3 hypnoosikertaa. Tämä tapaamismäärä on havaittu keskimääräisesti optimaaliseksi asiakkaideni kanssa. Tapaamisissa selvitämme tunnesyömisen laukaisijat, etsimme vahvan motivaation muutoksellesi ja vahvistamme voimavarasi muutoksen toteuttamiseen.

Saat hypnoosistasi äänitteen, jota voit kuunnella valmennuksen jälkeen tarpeen mukaan vahvistaaksesi muutoksen pysyvyyttä.

Hypnoosi maksaa itsensä takaisin nopeasti säästetyssä herkkurahassa, ajassasi ja energiassasi.

Hypnoosivalmennuksen hinta:

  • 360€ (tai osissa 2 x 185€ tai 4 x 95€): sisältää kartoituskerran jälkeen 3 hypnoosikertaa sekä äänitteet.

 


 

Psyykkinen ravintovalmennus varmistaa onnistumisesi

Positiivinen muutos alkaa aina ajatuksesta ja oikea motivaatio voi löytyä ainostaan silloin, kun tavoitteesi, ajatusmallisi ja toimintatapasi ovat linjassa keskenään. Psyykkisessä ravintovalmennuksessa oikaisemme sisäiset ristiriidat, jotka ovat aiemmin estäneet onnistumisesi. Vahvistamme voimavarojasi, joiden avulla teet helpommin pysyviä, hyvinvointiasi tukevia muutoksia.

Ravintovalmennus perustuu yleisesti hyväksyttyihin ravintosuosituksiin ja tieteelliseen tutkimusnäyttöön. Tärkeä osa valmennuksen toteutusta on käytännön toimivuuden varmistaminen sinun arjessasi, jotta ruokavaliomuutokset tuntuvat mielekkäiltä ja niitä on helppo ajatella noudattavansa pysyvästi.

Muokkaamme yhdessä sinulle tavoitettasi tukevan, maistuvan ja vaivattoman ruokavalion, jota noudatat mielelläsi. Teemme muutoksia sinulle sopivalla tahdilla, askel kerrallaan. Huomaat nopeasti vaikutukset energiatasoosi ja aineenvaihduntaasi.

Autan sinua löytämään toimivan ja pysyvän tasapainon terveyden, energisyyden ja elämästä nauttimisen kesken.

Valmennuskauden (6kk) aikana toteutamme tavoitteeseesi vaadittavat askeleet sinulle sopivassa tahdissa. Tämä valmennusaika on useimmille juuri sopiva, erityisesti kun toteutat tavoitettasi muun vauhdikkaan arjen ohessa.

Tässä ajassa ehdimme kohdata mahdolliset repsahdukset ja muut karikot, puramme rajoittavat tekijät sekä vahvistamme voimavarojasi niin, että aikaansaat pysyviä positiivisia muutoksia. Muutosten toteuttaminen on sujuvampaa, kun niille varataan riittävästi aikaa tapaamisten välillä.

 

 

Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun (60min)

Mietitkö voisiko valmennuksesta olla sinulle apua?

Saat vastauksia nopeasti, kun soittelet minulle p. 040 1575 275 tai tulet käymään:

 

  • saat selkeyden, millaisia muutoksia ja ratkaisuja tarvitset
  • autan tunnistamaan ne asiat, jotka ovat estäneet sinua etenemästä ja miksi
  • saat suositukseni parhaasta tavasta edetä näkyviin ja tuntuviin tuloksiin
  • kerron millä keinoilla voit saavuttaa haluamasi muutoksen

Kartoituskeskustelu on sitoumukseton ja voit sen jälkeen rauhassa päättää, haluatko jatkaa valmennukseen.

Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun >>