Itsetunto – sinut itsesi kanssa

Vahvista itsetuntoasi määrätietoisin askelin

 

Heikko itsetunto voi jarruttaa meitä tekemästä monia sellaisia asioita, jotka oikeasti voisivat tehdä meidät onnellisiksi.Tunnemme epävarmuutta, pelkoa ja häpeää. Silloin elämästä tulee enemmänkin epäonnistumisten välttelemistä sen sijaan, että nauttisimme täysillä elämän upeista mahdollisuuksista.

Itsetunto voi saada kolhuja myös jostain isosta elämäntapahtumasta ja pettymyksestä. Kaikki tilanteet, jossa saatamme kokea hyljätyksi tulemista, voivat heikentää itsetuntoa: ero, irtisanominen, riidat, arvostelu, seläntakana puhuminen. Saatamme tuntea itsemme yhtäkkiä muita huonommaksi vain siksi, että joku ulkopuolinen keksi sanoa niin. Tai syytämme itseämme epäonnistumisesta.

Mikään ulkoinen menestys ei takaa vahvaa itsetuntoa, sen voi luoda vain itse, sisäisesti.

Hyvä uutinen on se, että voit itse vahvistaa itsetuntoasi ja kehittää itsevarmuuttasi askel askeleelta. Itsetunto on jotain arvokasta, johon voimme pitkälti itse vaikuttaa ja jota voimme itse rakentaa tietoisilla valinnoillamme.

Itsetunto on luottamusta omiin kykyihimme vastata elämän haasteisiin. Itsetunto on tietoisuutta siitä, että meillä on oikeus menestyä ja olla onnellisia, tuntea itsemme arvokkaiksi, tuoda esille tarpeemme ja halumme, toteuttaa arvojamme ja nauttia saavutuksistamme. -Nathaniel Branden

Kuinka se onnistuu?

Itsetunnon pahimpia nakertajia ovat tietyt kielteiset tunteet: häpeä, mokaamisen pelko, ärsyyntyminen ja epävarmuus. Tässä valmennuksessa avataan näitä tunnetiloja: kuinka tunnistat niiden alkulähteen, kuinka käsittelet ne rakentavasti ja tärkeimpänä, kuinka voit muuttaa nämä tilanteet itsetuntoasi vahvistaviksi.

Itsetuntoa vahvistaa myös se, että opit tuntemaan itsesi ja tarpeesi, annat itsellesi luvan toteuttaa itseäsi ja tavoitella unelmiasi. Tämä valmennus on tehokas yhdistelmä ohjattua itsetutkiskelua, joka luo vankkaa perustaa itsetunnollesi ja tehoharjoituksia, joilla saat näkyviä ja tuntuvia tuloksia nopeasti. Sinä olet ainutlaatuinen, upea, ihana ihminen ja on aika, että tiedät sen itsekin.

 

  • 3kk-valmennus 195€/kk (tai 6 x 99€): valmennukseen sisältyy 5 valmennustapaamista tai -puhelua ja soveltuva lisämateriaali (rentoutus-/hypnoosiäänitteet)
  • 6kk-valmennus  185€/kk (tai 12 x 95€): valmennukseen sisältyy 10 valmennustapaamista tai -puhelua sekä soveltuva lisämateriaali (rentoutus-/hypnoosiäänitteet)

 

Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun (60min)

Mietitkö voisiko valmennuksesta olla sinulle apua?

Saat vastauksia nopeasti, kun tulet maksuttomaan kartoituskeskusteluun:

  • saat selkeyden, millaisia muutoksia ja ratkaisuja tarvitset
  • autan tunnistamaan ne asiat, jotka ovat estäneet sinua etenemästä ja miksi
  • saat suositukseni parhaasta tavasta edetä näkyviin ja tuntuviin tuloksiin
  • kerron millä keinoilla voit saavuttaa haluamasi muutoksen

Kartoituskeskustelu on sitoumukseton ja voit sen jälkeen rauhassa päättää, haluatko jatkaa valmennukseen.

Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun >>