Hyvinvointistartti


Pikastartti aloituskynnyksen ylittämiseen

Hypnoosivalmennuksella saat tehokkaan pikastartin aloituskynnyksen ylittämiseen. Jos haasteenasi on motivoituminen uusien elämäntapojen omaksumiseen ja aloittamisen vaikeus, lyhyempi hypnoosivalmennuksen paketti on todennäköisesti juuri oikea vaihtoehto. Päästyäsi hyvään alkuun, pystyt jatkamaan itsenäisesti ja voit rakentaa hyvinvointiasi omalla tyylilläsi.

Hypnoosivalmennuksen hinta:

  • 360€ (tai osissa 2 x 185€ tai 4 x 95€): sisältää kartoituskerran jälkeen 3 hypnoosikertaa sekä äänitteet.

Kaipaatko sitä kuuluisaa potkua hyvinvointiprojektisi aloitukseen?

 

Tässä se on! Kevennät oloasi ja lisäät energiaasi terveellisemmällä ravinnolla, liikunnalla ja elämäntavoilla. Teet määrätietoisen startin uuteen elämään innostavan valmentajan tuella!

Tämä starttivalmennus soveltuu myös niille, jotka ovat painiskelleet elämäntapamuutosten kanssa aiemmin. Aloitamme valmennuksen mielen voimasta ja puramme vanhat ajatusmallit pois edistyksen tieltä. Tavoitteena on luoda pysyvä muutos sinulle sopivan kokoisilla ja määrätietoisilla askelilla.

Tässä valmennuksessa ei tuijoteta ahdistaviin vaakalukemiin tai senttimittoihin, vaan saat valita ihan oman, aidosti innostavan tavoitteen ja mittarin. Opit heti valmennuksen alussa, kuinka muotoilet tavoitteesi siten, että se motivoi sinua päivittäin ja vältyt itsekurin pettämiseltä.

Luomme sinulle vankan pohjan pysyvästi energisemmälle elämäntavalle, eli keskitymme tekemään sellaisia muutoksia jotka tukevat tavoitettasi ja joiden mukaan voit toimia mielelläsi vaikka loppuelämäsi. Valmennustapaamisten aiheina on vuoroin mentaalivalmennus, treeniopastus, ravintotietous ja palautuminen.

 

Hyvinvointistartti-valmennuksen sisältö

Hyvinvointistartti-valmennuksen erityinen vahvuus on mentaalivalmennus. Haasteena ei nykyisin ole tiedon puute, vaan enemmänkin tiedon paljous ja sinnikäs ristiriita ajatusten ja toiminnan välillä. “Pitäisi, mutta…” ja “Noo, aloitan sitten maanantaina…” Kuinka saada pääkoppa toimimaan oikein kaikissa tilanteissa? Jos koet tämän haasteeksesi, tämä valmennus on sinulle.

Ravintovalmennuksessa on lempeä ja käytännöllinen lähestymistapa ruokavalion rakentamiseen. Saat selkeän systeemin, jolla lähdet toteuttamaan mukavalta tuntuvia muutoksia sopivassa tahdissa ja saat nopeasti aikaan positiivisia, tuntuvia tuloksia. Ravintovalmennuksessa huomioidaan sokeri- ja rasva-aineenvaihdunnan (ja hormonitoiminnan)  tasapainoittaminen, joilla on iso merkitys painonhallinnalle ja energisyydelle.

Liikuntakipinän herättämiseen tärkeä, motivaatiota nostava osuus on treeni-ideat ja vinkit. Näin pääset helposti alkuun tavoitettasi tukevan liikunnan lisäämisessä, oli lähtötasosi millainen tahansa. Liikunnan laadulla on merkitystä ja opit, kuinka sinun kannattaa lähteä kehittämään viikon treenisuunnitelmaasi, jotta se tukisi tavoitteitasi mahdollisimman hyvin.

Tärkeä osa stressinhallintaa, energiatason ohjausta ja myös painonhallintaa on huolehtia riittävästä palautumisesta. Positiivinen stressi on meille hyväksi, mutta pitkittynyt stressi ja jatkuva ylikuormitus estävät kehon normaalia toimintaa, minkä seurauksena kilot kertyvät helpommin ja väsymyksen oireet lisääntyvät. Siksi säännöllisestä palautumisesta huolehtiminen on tärkeää, ja sen voi tehdä itselleen riittävän helpoksi. Valmennuksessa suunnittelemme sinulle sopivat keinot palautumisesta ja rentoutumisesta huolehtimiseen. Kehonhuollolla on myös tärkeä merkitys aineenvaihdunnan edistäjänä ja valmennuksen aikana saat siihenkin hyviä ohjeita.

 

Hyvinvointivalmennuksen hinta:

  • 6kk-valmennuskausi  185€/kk (tai 12 x 95€): valmennukseen sisältyy 10 valmennustapaamista tai -puhelua sekä tavoitettasi tukeva muu valmennusmateriaali.
  • 6kk ylläpitovalmennus varsinaisen valmennusvaiheen jälkeen 59€/kk, sisältää kolme valmennustapaamista.

 

 

Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun (60min)

Mietitkö voisiko valmennuksesta olla sinulle apua?

Saat vastauksia nopeasti, kun soittelet minulle p. 040 1575 275 tai tulet käymään:

  • saat selkeyden, millaisia muutoksia ja ratkaisuja tarvitset
  • autan tunnistamaan ne asiat, jotka ovat estäneet sinua etenemästä ja miksi
  • saat suositukseni parhaasta tavasta edetä näkyviin ja tuntuviin tuloksiin
  • kerron millä keinoilla voit saavuttaa haluamasi muutoksen

Kartoituskeskustelu on sitoumukseton ja voit sen jälkeen rauhassa päättää, haluatko jatkaa valmennukseen.

Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun >>