Muutosvoimaa hypnoosilla


Hypnoosi on syvä keskittymisen tila, johon meistä jokainen vaipuu päivittäin ihan itsekseen esimerkiksi syventyessämme ajatuksiimme niin, että ulkomaailma ikäänkuin katoaa hetkeksi. Hypnoosi mahdollistaa asioiden käsittelyn alitajunnan tasolla, jolloin tietoisen mielen ajatteluhälinä, ärsykkeiden käsittely ja järkeily ei ole häiritsemässä.

Valmentajan tehtävä on ohjata sinut hallitusti hypnoositilaan ja tukea ajatteluprosessiasi hypnoosin aikana eteenpäin vievillä ja uusia näkökulmia avaavilla kysymyksillä. Hypnoosivalmennuksessa voidaan käyttää myös positiivisia, voimavaroja vahvistavia suggestioita tukemaan ajatusmallien ja elämäntapojen muutosta. Valmennuksessa voit esimerkiksi

 •  ideoida ratkaisua johonkin ongelmaan tai valintatilanteeseen
 •  vahvistaa voimavarojasi, motivaatiotasi jne.
 •  käsitellä jotain tunnetilaa syvällisemmin ja hakea siihen rakentavaa ratkaisua
 •  päästä eroon jännittämisestä, pelosta tai riippuvuudesta
 •  muuttaa jotain elämäntapaasi
 •  muuttaa jotain ajatusmalliasi, uskomustasi tai asennettasi
 •  jne…


Esimerkkejä hypnoosivalmennuksesta


Eroon tunnelukoista ja peloista hypnoosilla

Menneisyyden voimakkaat tunnekokemukset saattavat jäädä elämään mielessämme niin, että ne alkavat rajoittaa normaalia toimintaamme, esimerkkeinä haasteet itsetunnon ja ihmissuhteiden kanssa tai pelkotilat, kuten lentopelko tai korkeanpaikankammo.

Hypnoosilla pääsemme käsittelemään tunnekokemuksia alitajunnan tasolla ja pystymme vaikuttamaan uusien ajatusmallien omaksumiseen tehokkaasti. Vahvistamme voimavarojasi sillä tavoin, että löydät niistä voimaa automaattisesti, kun kohtaat haastavia tilanteita uudelleen.

Hypnoosipakettiin sisältyy kartoituskertasi jälkeen 3 hypnoosikertaa. Tämä tapaamismäärä on havaittu keskimääräisesti optimaaliseksi asiakkaideni kanssa. Tapaamisissa selvitämme tunnelukon tai pelkotilan laukaisijan, luomme sinulle turvallisen voimavaralähteen ja vahvistamme uuden ajatusmallin syntymistä.

Saat hypnoosistasi äänitteen, jota voit kuunnella valmennuksen jälkeen tarpeen mukaan vahvistaaksesi muutoksen pysyvyyttä.

Hypnoosi maksaa itsensä takaisin nopeasti säästetyssä ajassasi, energiassasi ja erityisesti elämänlaatusi paranemisessa.

HUOM! Hypnoosivalmennus ei ole tarkoitettu eikä sovellu akuutteihin kriisi- ja traumatilanteisiin, joissa on käännyttävä niihin erikoistuneen psykoterapeutin tai psykologin puoleen.

”Valmennuksieni perusteella minulle on jäänyt sellainen mielikuva, että asiat järjestyvät kyllä. Olet oikea ihminen tekemässä työtä ihmisten parissa: osaat kuunnella, ottaa huomioon ja vaikutat erittäin tarkkanäköiseltä.”

 

Eroon univaikeuksista hypnoosilla

Hypnoosilla voidaan vaikuttaa myönteisesti unensaantiin ja sen laatuun. Univaikeuksien taustalla on aina yksilölliset syyt ja räätälöin hypnoosin sisällön sinun tarpeidesi mukaisesti. 

Hypnoosilla voimme vaikuttaa univaikeuksien alkulähteeseen, ja poistaa sellaisten elämäntilanteiden, ajatusten, tunteiden ja tapojen vaikutuksia, jotka ovat ajanmyötä alkaneet häiritä normaalia unta. Opit samalla rentoutumisen taitoja ja voimme vahvistaa kykyäsi siirtyä syvästä rentoutumisen tilasta edelleen levolliseen uneen.

Hypnoosipakettiin sisältyy kartoituskertasi jälkeen 3 hypnoosikertaa. Tämä tapaamismäärä on havaittu keskimääräisesti optimaaliseksi asiakkaideni kanssa.

Saat hypnoosistasi äänitteen, jota voit kuunnella valmennuksen jälkeen tarpeen mukaan vahvistaaksesi muutoksen pysyvyyttä.

Hypnoosi maksaa itsensä takaisin nopeasti parempana jaksamisena, energiatasosi nousuna ja erityisesti elämänlaatusi paranemisessa.

”Kiitos Leena kun opetit mut nukkumaan uudestaan! On tää huikeeta! Ukko kuorsaa ja koirat haukkuu, mutta minä tyttö vaan vetelen hirsiä! :D”

 

Eroon tupakasta hypnoosilla

Tupakointiin liittyy monenlaista riippuvuutta: fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista. Sen vuoksi tupakasta eroon pääseminen tuntuu niin vaikealta. Jos haluat päästä eroon tupakasta onnistuneesti, sinun täytyisi huomioida nämä kaikki riippuvuuden lajit yhtäaikaa.

Hypnoosilla pääsemme käsittelemään tätä tilannettasi alitajunnan tasolla ja pystymme vaikuttamaan uusien toimintatapojen omaksumiseen tehokkaasti. Käymme läpi kaikki riippuvuuden lajit ja niiden laukaisijat. Vahvistamme motivaatiotasi ja voimavarojasi. Ja “uudelleenohjelmoimme” toimintatapojasi siten, että voit vähentää riippuvuuttasi hallituin askelin, kunnes voit päästä kokonaan eroon tupakasta.

Hypnoosipakettiin sisältyy kartoituskertasi jälkeen 3 hypnoosikertaa. Tämä tapaamismäärä on havaittu keskimääräisesti optimaaliseksi asiakkaideni kanssa.

Saat hypnoosistasi äänitteen, jota voit kuunnella valmennuksen jälkeen tarpeen mukaan vahvistaaksesi muutoksen pysyvyyttä.

Hypnoosi maksaa itsensä takaisin nopeasti säästetyssä tupakkarahassa, ajassasi ja energiassasi.

”Sinun olemuksesi herättää luottamusta ja on helppo olla oma itsensä. Äänessäsi on rauhoittava “sointu” ja olet läsnä (“kuulet oikein”). Valmennuksen jälkeen kevyt olo.”

 

Eroon tunnesyömisestä hypnoosilla

Riippuvuus herkutteluun on saanut alkunsa jostain kokemuksesta tai tarpeesta. Tänä päivänä et ehkä enää tiedosta koko asiaa, jäljellä on vain tämä sinnikäs rutiini ja siitä irti pääseminen tuntuu kummallisen vaikealta.

Hypnoosilla pääsemme käsittelemään tätä tilannettasi alitajunnan tasolla ja pystymme vaikuttamaan uusien toimintatapojen omaksumiseen tehokkaasti.

Hypnoosipakettiin sisältyy kartoituskertasi jälkeen 3 hypnoosikertaa. Tämä tapaamismäärä on havaittu keskimääräisesti optimaaliseksi asiakkaideni kanssa. Tapaamisissa selvitämme tunnesyömisen laukaisijat, etsimme vahvan motivaation muutoksellesi ja vahvistamme voimavarasi muutoksen toteuttamiseen.

Saat hypnoosistasi äänitteen, jota voit kuunnella valmennuksen jälkeen tarpeen mukaan vahvistaaksesi muutoksen pysyvyyttä.

Hypnoosi maksaa itsensä takaisin nopeasti säästetyssä herkkurahassa, ajassasi ja energiassasi.

“Hypnoosissa sain aivan uusia näkökulmia ongelmiini. Hypnoosi mielestäni nopeutti ongelmien tiedostamisprosessia paljon.”

Eroon esiintymisjännityksestä hypnoosilla

Esiintymisjännitys voi olla hyvin ahdistava ja hankala tunne, joka valtaa ajatukset pitkäksi aikaa ennen h-hetkeä. Se saattaa lamaannuttaa niin, että suorituksesi kärsii: kätesi tai koko kehosi tärisee, liikkeesi ovat kankeita, äänesi takkuilee tai värisee, punastelet ja hikoilet, unohtelet… ja syntyy epämukava kierre, joka pahenee hetki hetkeltä.

Kyse on tunnetilasta, joka on saanut alkunsa jostain kokemuksesta tai ajatuksesta. Kun käsittelemme tämän kokemuksen ja poistamme sen vaikutuksen alitajuntasi tasolla, pääsemme vahvistamaan voimavarojasi ja luomaan sinusta itsevarman ja luontevan esiintyjän, joka voi keskittyä rauhallisella mielellä ja nauttia tilanteesta aivan uudella tavalla.

Hypnoosi maksaa itsensä takaisin nopeasti säästetyssä hermoilussasi, ajassasi ja energiassasi.

Hypnoosipakettiin sisältyy kartoituskertasi jälkeen 3 hypnoosikertaa. Tämä tapaamismäärä on havaittu keskimääräisesti optimaaliseksi asiakkaideni kanssa.

Saat hypnoosistasi äänitteen, jota voit kuunnella valmennuksen jälkeen tarpeen mukaan vahvistaaksesi muutoksen pysyvyyttä.

”Valmennuksieni perusteella minulle on jäänyt sellainen mielikuva, että asiat järjestyvät kyllä. Olet oikea ihminen tekemässä työtä ihmisten parissa: osaat kuunnella, ottaa huomioon ja vaikutat erittäin tarkkanäköiseltä.”Hypnoosipaketin hinta:

 • 360€ (tai osissa 2 x 185€ tai 4 x 95€): sisältää kartoituskerran jälkeen 3 hypnoosikertaa sekä äänitteet.

 

Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun (60min)

Mietitkö voisiko hypnoosista olla sinulle apua?

Saat vastauksia nopeasti, kun tulet maksuttomaan kartoituskeskusteluun:

 • saat selkeyden, millaisia muutoksia ja ratkaisuja tarvitset
 • autan tunnistamaan ne asiat, jotka ovat estäneet sinua etenemästä ja miksi
 • saat suositukseni parhaasta tavasta edetä näkyviin ja tuntuviin tuloksiin
 • kerron millä keinoilla voit saavuttaa haluamasi muutoksen

Kartoituskeskustelu on sitoumukseton ja voit sen jälkeen rauhassa päättää, haluatko jatkaa valmennukseen.

Varaa aika maksuttomaan kartoitustapaamiseen >>

 


Leena Pakonen

sähköposti: leena(a)intravia.fi

puhelin: 040 1575 275

PORI: Terapia- ja hyvinvointipalvelu Tulenkantajat, Luvianpuistokatu 1

Ajanvaraus >>