Esiintymisjännitys ja sosiaaliset tilanteet

Löydä rentous ja varmuus itsestäsi

Esiintymisjännitys voi olla hyvin ahdistava ja hankala tunne, joka valtaa ajatukset pitkäksi aikaa ennen h-hetkeä. Se saattaa lamaannuttaa niin, että suorituksesi kärsii: kätesi tai koko kehosi tärisee, liikkeesi ovat kankeita, äänesi takkuilee tai värisee, punastelet ja hikoilet, unohtelet… ja syntyy epämukava kierre, joka pahenee hetki hetkeltä.

Jännittämistä voi esiintyä myös ihan tavallisissa sosiaalisissa tilanteissa, ja se voi aiheuttaa tietoista tilanteiden välttelyä ja eristäytymistä. Sosiaalisiin tilanteisiin liittyvät paineet voivat ilmetä myös kahvikuppineuroosina ja laukaista jopa paniikkikohtauksen. Pitkään jatkuneeseen jännittämiseen liittyy usein itse jännittämisen pelko jo etukäteen.

Jännittämisessä on kyse tunnereaktiosta, joka on saanut alkunsa jostain kokemuksesta tai ajatuksesta, tai jonka tietty ärsyke tai ajatus laukaisee. Analysoimme tämän tunnereaktion mekanismin ja puramme siihen liittyvät linkitykset esiintymis- tai sosiaalisiin tilanteisiin. Vahvistamme voimavarojasi ja ankkuroimme sinulle itsevarmuutta ja rentoutta lisääviä tunnetiloja. Löydät itsestäsi itsevarman esiintyjän ja luontevan keskustelijan, joka voi keskittyä itse asiaan rauhallisella mielellä ja jopa nauttia tilanteesta.

Tämä positiivinen muutos tapahtuu mentaalivalmennuksen ja/tai hypnoosin tuella toiveidesi mukaan. Saat lisäksi tehokkaita harjoituksia haastaviin tilanteisiin valmistautumiseen. Näin pystyt saamaan jännityksen oireet hallintaan ja voit antaa tilaa luontaiselle, varmalle esiintyjällesi.

Valmennus maksaa itsensä takaisin nopeasti parantuneena elämänlaatuna, säästettynä hermoiluna ja energiana.

 

 

Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun (60min)

Mietitkö voisiko valmennuksesta olla sinulle apua?

Saat vastauksia nopeasti, kun tulet maksuttomaan kartoituskeskusteluun:

  • saat selkeyden, millaisia muutoksia ja ratkaisuja tarvitset
  • autan tunnistamaan ne asiat, jotka ovat estäneet sinua etenemästä ja miksi
  • saat suositukseni parhaasta tavasta edetä näkyviin ja tuntuviin tuloksiin
  • kerron millä keinoilla voit saavuttaa haluamasi muutoksen

Kartoituskeskustelu on sitoumukseton ja voit sen jälkeen rauhassa päättää, haluatko jatkaa valmennukseen.

Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun >>