Energiatasapainosi


Energiatasapainon tarkistaminen on helppo ja nopea tapa tsekata, mihin energiavarastosi kuluu ja mistä saat siihen täydennystä. Tarkistus on hyvä tehdä säännöllisin väliajoin ja ainakin silloin, kun tunnet energiatasosi laskeneen.

Kohdistamme energiaamme tietoisesti niihin asioihin, jotka koemme tärkeiksi. Sen lisäksi elämässämme on nk. energiasyöppöjä, jotka kuluttavat energiaamme vastoin tahtoamme. Näiden tunnistaminen on tärkeää, jotta voimme myös tehdä niille jotain. Yhtä tärkeää on myös tunnistaa ne asiat, joista saamme energiaa. Näitä asioita lisäämällä voimme tarvittaessa täydentää energiavarastojamme, jotta jaksamme taas paremmin. Ihan kaikkeen emme voi elämässämme vaikuttaa, mutta tämän harjoituksen myötä huomaat varmasti, että aika moneen asiaan voit vaikuttaa.

 

[s3video s3url=”EE-Energiatasapaino.mp4″ s3bucket=”energinen-elama-1″ s3bucketregion=”eu-west-1″ hidepoweredby=”yes” responsive=”on” /]

 

Lataa itsellesi oheinen tiedosto. Jos sinulla on käytössäsi tulostin, voit tulostaa tiedoston ja tehdä harjoituksen suoraan siihen, tai lukea harjoituksen tiedostosta ja tehdä sen erilliselle paperille.

Lataa PDF: Energialaatikko.pdf >>