Ajanvaraus


Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun tai valmennustapaamiseen

Voit varata ajan alta tai ottaa yhteyttä p. 040 1575 275 / leena(a)intravia.fi

Valmennan vuoroviikoin Oulussa ja Seinäjoella, 2-3 päivää / viikko. Sopimuksen mukaan valmennustapaamiset myös Vaasassa.

 


 

KORONAVIRUSTILANTEEN HUOMIOINTI VALMENNUKSESSA

 

Olen katsonut parhaaksi muuttaa kaikki ajanvaraukset nettivalmennukseksi / puhelinvalmennukseksi toistaiseksi. Valmennus sujuu hienosti etäyhteydelläkin, riittää että sinulla on nettiselain tai älypuhelin käytössäsi ja pääset suoraan näköyhteyteen kanssani.

Tarkemmat ohjeet nettivalmennukseen löydät varauksesi muistutusviestistä, jonka saat sähköpostiisi ajanvaraustasi edeltävänä päivänä (uusissa varauksissa ohjeet ovat myös varausvahvistuksella).

Elämme erikoisia aikoja, ja on tärkeää huomioida se mitä jokainen meistä voi tehdä oman ja toisten terveyden eteen. Pidetään huolta toisistamme ja toimitaan fiksusti. Ja kun ympärillä (ja mielessäkin) kuohuu, pyritään samalla muistamaan, että elämä jatkuu ja ne normaalin arjen jutut joita voimme edelleen tehdä, ovat tärkeitä pitämään mielen pirteänä ja tasapainoisena.

Ilmoitan heti, kun voin jälleen avata ajanvaraukset Seinäjoen ja Oulun valmennushuoneille. Kiitos joustavuudestasi ja ymmärryksestäsi!

 


Jos ajanvarausikkuna ei lataudu oikein, siirry ajanvaraussivustolle tästä >>

Lämpimästi tervetuloa, nähdään pian!

Huomaathan aikaa varatessasi:

  • painikkeista “Earlier times” ja “Later times” saat näkyviin lisää aikoja samalle päivälle
  • varausta varten tarvitsen nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumeron
  • voit lisätä varaukseesi myös lisätietoja tai ennakkokysymyksiäsi.
  • Varausehdot: Jos sinulle tulee tarve muuttaa varaustasi, ilmoitathan siitä vähintään 24h ennen varaamaasi aikaa. Myös yllättävän esteen sattuessa kannattaa ottaa yhteyttä minuun p. 040 1575 275. Muussa tapauksessa ja saapumatta jättämisestä joudun veloittamaan kuluni 50€.