Ajanvaraus - Leena Pakonen

Ajanvaraus


Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun tai valmennustapaamiseen

Voit varata ajan alta tai ottaa yhteyttä p. 040 1575 275 / leena(a)intravia.fi

Valmennan vuoroviikoin Oulussa ja Seinäjoella, 2 päivää / viikko. 

MUUTOKSIA PAIKKAKUNNISSA: Suljen valmennushuoneeni Oulussa ja Seinäjoella vuoden 2020 lopussa, ja sen vuoksi otan uusia asiakkaita kartoituskeskusteluun vain lokakuun loppuun saakka. Jatkossa valmennan edelleen tuttuun tyyliin etävalmennuksella. Mahdollisesti kevään 2021 aikana avaan valmennushuoneen Porissa. Rivien välistäkin lienee luettavissa, että henkilökohtaiset syyt vetävät minua kohti Satakuntaa. Oulussa, Seinäjoella ja Vaasassa tulen toki käymään jatkossakin koulutusten merkeissä. Lämpimät kiitokset asiakkailleni näillä paikkakunnilla kuluneista vuosista!

 


 

Jos ajanvarausikkuna ei lataudu oikein, siirry ajanvaraussivustolle tästä >>

Lämpimästi tervetuloa, nähdään pian!

Huomaathan aikaa varatessasi:

  • painikkeista "Earlier times" ja "Later times" saat näkyviin lisää aikoja samalle päivälle
  • varausta varten tarvitsen nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumeron
  • voit lisätä varaukseesi myös lisätietoja tai ennakkokysymyksiäsi.
  • Varausehdot: Jos sinulle tulee tarve muuttaa varaustasi, ilmoitathan siitä vähintään 24h ennen varaamaasi aikaa. Myös yllättävän esteen sattuessa kannattaa ottaa yhteyttä minuun p. 040 1575 275. Muussa tapauksessa ja saapumatta jättämisestä joudun veloittamaan kuluni 50€. 

 


 

KORONAVIRUSTILANTEEN HUOMIOINTI VALMENNUKSESSA

Noudatetaan tapaamisissa hygieniaohjeita ja tulethan paikalle vain ollessasi terve. Valmennusasiakkaiden väliin on varattu aikaa tilan tuulettumiselle ja pintojen puhdistamiselle. Tiloissa on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä. Halutessasi voit ottaa mukaan oman juomapullon.

Valmennukset onnistuvat sujuvasti myös etänä. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan valmennustapaamisen muodon joustavasti tilanteesi mukaisesti.